Loodgieterswerk

badkamer

Loodgieterswerk is een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf noodgedwongen gebruik van moet maken als er een defect ontstaat wat snel en vakkundig gerepareerd moet worden door een vakman. Het is verstandig een expert in te schakelen om een gegarandeerd gedegen eindresultaat te krijgen. De specialist staat voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het direct en zo snel mogelijk te repareren, maar ook om u tijdig te informeren over zwakke plekken in het systeem of risicovolle situaties.

Dure en onnodige reparties kunnen worden voorkomen bij tijdige signalering tijdens een periodieke controle.

Aanleg riolering, waterleiding en gasleiding

toilet

Tot de meest voorkomende klussen behoort de aanleg van riolering, waterleiding, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en plaatsing. Jansen levert en installeert sanitair in samenwerking met verschillende sanitair showrooms in de regio Utrecht.

Preventief onderhoud aan riolering en leidingen

Voor het behoud van de riolering, leidingen en installaties is regulier en preventief onderhoud vereist. Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt weet u direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.

U kunt bij ons terecht voort alle voorkomende loodgieterswerken zoals waterinstallaties, sanitaire installaties, centrale verwarming, riool werkzaamheden en verstoppingen. Wij zijn er voor de particuliere én de zakelijke markt.