Publicatie renovatie project door Jansen dakbedekking

Het vakblad DakInnovatie van Royal Roofing Materials ( 'Totaalvisie op het platte dak') verschijnt vier keer per jaar met relevante informatie over ontwikkelingen in de dakenbranche. In het magazine, nummer 24 april 2016, staat een publicatie over de werkzaamheden van Jansen dakbedekking & loodgieters op het dak van het bedrijfspand verhuurbedrijf Bakker in Utrecht. Hieronder het intro (copy):

Renovatie bedrijfspand in Utrecht met Royalgum Bicom Mineral Reflection

Pal aan het Amsterdam-Rijnkanaal aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht ligt een opmerkelijk gebouw. Geen standaard rechthoekige hal, maar een halfrond gebouw vormt het bedrijfspand van verhuurbedrijf Bakker. Sinds kort is niet alleen het gebouw zelf, maar ook het dak een eyecatcher. Met een dakbedekking van Royalgum Bicom Mineral Reflection, valt het witte, licht reflecterende dakvlak op tussen de veelal donkergrijze dakoppervlakken.

foto opa J JansenDe opdracht voor het vervangen van de oude dakbedekking voor de nieuwe Royalgum Reflection werd gegund aan Jansen Dakbedekking & Loodgieterswerken uit De Meern. Met name het meedenken en adviserend vermogen gaven de doorslag in het gunnen van de opdracht. “Het is een locatie waar veel wind staat, wat zorgt voor een extra belasting voor de ondergrond”, vertelt Marco Jansen van Jansen Dakbedekking. “Niet elke dakbedekking is hiertegen bestand.” Bovendien was de opdrachtgever verrast door de keuze van de dakdekker voor de reflecterende bitumineuze dakbedekking. “Op deze unieke locatie speelt de zon ook een belangrijke rol.

Bronvermelding: Lees verder of download de publicatie:  Dakinnovatie april 2016 van Royalroofingmaterials op pagina 8 in de pdf of  pagina 14 in de papieren versie. Meer magazines en brochures over dakinnovaties zijn te vinden op de website van Royal Roofing Materials

Zie foto's van dit project